Een opleiding tot Gastouder volgt u bij GastouderPlan.

Wij zijn opzoek naar vrouwen die heel veel liefde en aandacht willen en kunnen geven aan kinderen.

Bent u opzoek naar een baan die u op het lijf geschreven is? Waarbij u met heel veel plezier naar u werk toe gaat en waarbij u ook een aantrekkelijk salaris verdient, dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Wij zoeken gastouders (nanny’s) welke bij de (vraag)ouders thuis de opvang zouden willen verzorgen. Dus een soort moeder voor de kinderen zijn en deel uit maken van het gezin.

Onze volgende informatieavond staat gepland voor 20 maart

Hoe:
Om gastouder te kunnen zijn heeft u een mbo opleiding nodig (helpende niveau 2). Wij bieden u nu de mogelijkheid om dit diploma in een zeer korte periode te behalen.
Hierbij wordt u door ons optimaal begeleid zodat u er niet te veel tijd aan hoeft te besteden. Het slagingspercentage is tussen de 95% en de 100%! Ook als u geen vooropleiding heeft is het mogelijk om deze opleiding te volgen.

Al tijdens de opleiding gaan wij zoeken naar een passend gezin zodat u direct aan de slag kunt.

Wat: (Inhoud, opleiding en kosten):
Wij zijn een samenwerking aan gegaan met ROC RIVOR. Zij bieden een diplomaroute helpende zorg en welzijn niveau 2 voor gastouders. Normaal gesproken is dit een zelfstudie. Maar door de inbreng van GastouderPlan is er bijna geen zelfstudie meer nodig.

De duur van de opleiding is +/- 8 weken.

GastouderPlan draagt zorg voor de voorbereiding op het intakegesprek en alle examens door middel van training en oefeningen op onze locatie. Deze trainingen vinden plaats in groepsverband. Tevens begeleiden wij bij het maken van opdrachten en het bieden wij de mogelijkheid praktijkervaring op te doen.

De kosten vanuit ROC RIVOR bedragen voor het hele traject inclusief diploma in totaal €870,- Hiervan dient u €250,- te betalen aan het ROC voor inschrijving en het intakegesprek.
Het resterende bedrag van €620,- dient aan het ROC te betaald te worden voor examens en diplomering.

De kosten van de trainingen  bedragen normaal gesproken €800,- echter vervallen deze kosten indien u gaat samenwerken met GastouderPlan.