Veel gestelde Vragen aan GastouderPlan.

Uiteraard zullen er altijd vragen zijn naar aanleiding van de informatie op onze website.
Wij hebben een aantal veel gestelde vragen voor u op een rij gezet.

Zou uw vraag nog steeds niet beantwoord zijn dan kunt u ten allen tijden contact met ons opnemen.

In principe is dit voor iedereen verschillend. Afhankelijk van het inkomen, aantal opvang uren, aantal kinderen enz. ontvangt u maandelijks van de belastingdienst een kinderopvangtoeslag. Als u dit verrekend met onze vaste tarieven dan zijn de kosten omgerekend per uur per kind aanzienlijk lager. U kunt via onze web site onder de knop: bereken netto kosten, zelf uitrekenen wat voor u van toepassing is. Uiteraard willen wij u hierbij graag helpen als u dit op prijs stelt.

In samenwerking met u vaste gastouder gaan wij onze uiterste best doen om een oplossing te vinden.

Onze missie is om het u zo aangenaam en gemakkelijk mogelijk te maken. Wij willen ons maximaal aanpassen aan uw wensen en behoeften. Dus behalve de opvang van de kinderen doen ze ook huishoudelijk werk, of zorgen ze ervoor dat het eten klaar staat als u thuis komt. Maar ook worden de kinderen naar school gebracht of gehaald. Het ontbijt en/of lunch wordt geregeld. In principe zijn wij in goed overleg bereid om aan alle wensen te voldoen. Wij willen een zeer hoge mate van service verlenen waarbij wij u zoveel mogelijk willen ontzorgen.

Al onze gastouderlocaties zijn geregistreerd. Hierover lees je hier meer. Ook Gastouderplan voldoet aan alle eisen en alle inspectierapporten zijn op orde. Hier lees je er meer over.